ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ

02/10/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή σύσκεψη της ομοσπονδίας με πλημμυροπαθείς συναδέλφους στο Βόλο. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε και η πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κ. Δώρα Καναβίτσα.

 Από τη μεριά της ομοσπονδίας επισημάναμε την επιλεκτική ανικανότητα του κράτους να προστατεύσει την ζωή και τη περιουσία του Θεσσαλικού λαού, αλλά και τα ανεπαρκή μέτρα αποκατάστασης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, αποφασίστηκε ομόφωνα η ομοσπονδία και τα σωματεία της Θεσσαλίας, από κοινού να διαμορφώσουμε υπόμνημα και να επιδιώξουμε συνάντηση, με το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να καταθέσουμε το διεκδικητικό μας πλαίσιο. Δε μένουμε όμως εκεί. Παίρνουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες. Συμμετέχουμε σε ανάλογες που θα προκηρυχθούν. Είμαστε αποφασισμένοι να μη σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε.

Σε αυτή την κατεύθυνση η ομοσπονδία  χαιρετίζει το χθεσινό μεγάλο συλλαλητήριο στον Παλαμά Καρδίτσας με τους πλημμυροπαθείς να διεκδικούν 100% αποκατάσταση και με τη συμμετοχή του σωματείου ξύλου της Καρδίτσας παρουσία του Ειδ. Γραμματέα της ομοσπονδίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                                Ο  Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Φλώκος                                                                        Νίκος Γεροντής