ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ

10/11/2023

Δελτίο τύπου

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, που με το παρόν τους στο μαζικό συλλαλητήριο της 8/11 στην πλατεία Κλαυθμώνος με πορεία στο υπ. Οικονομικών, καταδίκασαν και απέρριψαν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Με παλμό, δυναμισμό καταγγείλαμε τη κυβέρνηση για την χωρίς προηγούμενο στοχοποίηση, που μαζί με τα ΜΜΕ έχει εξαπολύσει στο στρώμα μας.

Για άλλη μια φορά βρήκαμε τη πόρτα του υπουργείου κλειστή.

Φαίνεται ότι ο κύριος Χατζηδάκης έχει χρόνο μόνο για τις πολυεθνικές που άλλωστε η κυβέρνηση του στηρίζει με κάθε τρόπο.

Χαιρετίζουμε επίσης τις κινητοποιήσεις επαγγελματιών σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Χανιά, Γιάννενα και όπου αλλού δόθηκε μια πρώτη απάντηση στη νέα φοροεπιδρομή που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Συνεχίζουμε δυναμικά.

Καλούμε όλα τα σωματεία μας σε πλατιά ενημέρωση των συναδέλφων. Με κάθε τρόπο προετοιμάζουμε τη παρέμβαση σε περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                                Ο  Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Φλώκος                                                                        Νίκος Γεροντής

Δείτε τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΠΟΒΣΚΞ Δ. Φλώκου στην κινητοποίηση στο υπ. οικονομικών για το νέο φορολογικό 8 Νοέμβρη 2023