ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

                                                                         Αθήνα 31/08/2023

Ανακοίνωση

Τρίτη 5 του Σεπτέμβρη στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου που κινδυνεύει να χάσει τη πρώτη κατοικία του

Συνάδελφοι,

 Άλλη μια πρώτη κατοικία κινδυνεύει να πέσει στα χέρια fund. Αυτή τη φορά συναδέλφου επιπλοποιού που παρά τις προσπάθειές του να ρυθμίσει το χρέος του, η Intrum δε του το επιτρέπει.

 Δυστυχώς τέτοιου είδους προβλήματα ολοένα και θα αυξάνονται. Η συνεχιζόμενη ακρίβεια σε όλα τα είδη, οι απανωτές αυξήσεις των επιτοκίων που μειώνουν τα εισοδήματά  μας, οδηγούν όλο και περισσότερους να δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους με τα funds περιμένουν στη γωνία. Με τη νομοθετική συνδρομή όλων των κυβερνήσεων έχουν ανοίξει διάπλατα οι πόρτες σε κοράκια σαν την Intrum να αρπάξουν ότι έχει απομείνει σε έναν μικρό επαγγελματία – αυτοαπασχολούμενο, σε κάθε λαϊκή οικογένεια. Από σπίτια και μαγαζιά μέχρι και τα εργαλεία της δουλειάς του.

  Απέναντι σε ένα κράτος που επιλέγει να αφήσει απροστάτευτη τη λαϊκή κατοικία, είτε για να ωφεληθούν οι τραπεζίτες, είτε για να πιάσει την επενδυτική βαθμίδα και να ωφεληθούν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, μόνη προστασία κάθε συνάδελφου, κάθε συνάνθρωπου που βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση η συλλογική πάλη μέσα από το σωματείο του.

  Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε κινητοποίηση

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Τρίτη 5 Σεπτέμβρη στις 10:00 το πρωί

Στα γραφεία της INTRUM HELLAS (Λεωφ. Μεσογείων 109-111, Αθήνα)

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος                                                                            ο Γεν.Γραμματέας

Χαραλαμπίδης Γιώργος                                                            Φλώκος Δημήτρης