ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ

                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                             20/06/2023

Συνάδελφοι,

παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις και τον εφησυχασμό που καλλιεργούν όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν, οι εταιρίες διαχείρισης συνεχίζουν απρόσκοπτα την επίθεση στην λαϊκή και επαγγελματική στέγη , στηριζόμενες στο άδικο ληστρικό νομοθετικό πλαίσιο που όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα δημιούργησαν για να εξασφαλίσουν τεράστια κέρδη στους τραπεζικούς ομίλους και τα funds.

Η προστασία της λαϊκής περιουσίας πέρνα μέσα από τη μαζική δράση του λαϊκού κινήματος που για άλλη μια φορά αύριο μπαίνει μπροστά για να εμποδίσει πλειστηριασμούς. Αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας μας, που στηρίζει τις κινητοποιήσεις των φορέων της Καισαριανής και της Ηλιούπολης, θα βρίσκεται στην συγκέντρωση στην doValue την Τετάρτη 21 Ιούνη 11πμ (στο σταθμό του Ηλεκτρικού Καλλιθέας) καθώς και στην κινητοποίηση την ίδια ημέρα 8:30πμ στην Intrum (στο Ερρίκος Ντυνάν).

Ο αγώνας για την προστασία της λαϊκής και επαγγελματικής στέγης συνεχίζεται.

Καλούμε τα σωματεία μας στις κατά τόπους περιοχές σε επαγρύπνηση, εκφράζοντας την αλληλεγγύη στους συνάδελφους και σε όλο το λαό, που βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους.

Απέναντι σε αυτή την αδικία ορθώνουμε τοίχος υπεράσπισης, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις μέσα από την οργάνωση και την πάλη μας, κανένας συνάδελφος να μην στερηθεί το δικαίωμα στην κατοικία.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                                Ο  Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Φλώκος                                                                        Νίκος Γεροντής