ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 15-17 ΑΘΗΝΑ                                 email: syntexniaepi@gmail.com  blog: https://sepxkap.wordpress.com/ ΤΗΛ.: 6972601133/6972279519

29/05/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,

  Από 1η Ιουνίου 2022 μπαίνει τέλος στην ασφαλιστική ικανότητα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους ,αγρότες που έχουν οφειλές στο ΚΕΑΟ η έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους χωρίς να τα εξυπηρετούν.

  Την ώρα που η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, στην ενέργεια, στις πρώτες ύλες δεν έχει σταματημό, η κυβέρνηση βάζει άλλη μία θηλιά στο λαιμό μας,  και μάλιστα στο σπουδαιότερο αγαθό που είναι το δικαίωμα στη δημόσια υγεία. Όσοι συνάδελφοί δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι στον ΕΦΚΑ θα στερούνται τις υπηρεσίες υγείας από τον ασφαλιστικό φορέα.

  Μετά από αυτήν την ξεδιάντροπη απόφαση της Κυβέρνησης, πολλοί συνάδελφοι θα βρεθούν σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Η αβεβαιότητα θα μας κατακλύσει δεδομένου ότι με την παραμικρή αναποδιά θα βρεθούμε χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

Το σωματείο μας πάντα μαχητικό μπροστά από τις εξελίξεις, απευθύνει κάλεσμα για επαγρύπνηση το επόμενο διάστημα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος                                                                            ο Γεν.Γραμματέας

Χαραλαμπίδης Γιώργος                                                            Φλώκος Δημήτρης