Ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των αγροτών της Αργολίδας που ξεκινάνε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Ο αγώνας και τα αιτήματά τους είναι δίκαια και όλοι πρέπει να τους στηρίξουμε.

Ζητούν αποζημιώσεις για τον παγετό που έπληξε τις σοδειές τους από τον ΕΛΓΑ τον οποίο πληρώνουν με τα δικά τους χρήματα. Ζητούν φθηνότερο ρεύμα κι αφορολόγητα καύσιμα, επιδοτήσεις  για τα λιπάσματα. Εγγυημένες τιμές για να μπορούν να συνεχίσουν να καλλιεργούν. Να μη γίνονται έρμαια στα χέρια εμπόρων και βιομηχάνων.

Όλοι όσοι στηρίζουν τις πολιτικές που ξεκληρίζουν τον λαό θα πρέπει να απαντήσουν στο εξής ερώτημα :Πως γίνεται να “βρίσκονται” δισεκατομμύρια Ευρώ για την στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων από το ταμείο ανάκαμψης, αλλά να δίνονται ψίχουλα για τη Δημόσια Υγεία και την Πολιτική Προστασία ώστε να μην καιγόμαστε το καλοκαίρι, να μην πνιγόμαστε το φθινόπωρο και να μην παγώνουμε τον χειμώνα;
Με 100 νεκρούς την ημέρα από την πανδημία, με πολλούς ανθρώπους να ξεπαγιάζουν από το κρύο και την τιμή της αμόλυβδης να αγγίζει τα 2€ το λίτρο, απλώς ΔΕΝ γίνεται να υπάρχει ανάπτυξη για όλους. Μόνο για λίγους, πολύ λίγους.

Οι “καλές δουλειές” και η “ανάπτυξη” που ευαγγελίζεται ο πρωθυπουργός, βρίσκεται στη σφαίρα της μυθοπλασίας. Είναι μια καλοφτιαγμένη κυβερνητική προπαγάνδα που αναπαράγουν τα ΜΜΕ, ανταποδίδοντας έτσι τα εκατομμύρια που έλαβαν τα τελευταία 2 χρόνια της πανδημίας. Τα γνωστά “Πετσωμένα” εκατομμύρια. Για να τους λιβανίζουν για το “πόσο καλοί είναι” και πόσο, μα πόσο ευτυχισμένοι είμαστε εμείς.

Και ζήσαμε εμείς καλά, κι αυτοί ακόμα καλύτερα…………