ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

                                                                         Αθήνα 30/05/2022

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Το ΔΣ του σωματείου μας καλεί όλους τους συναδέλφους  στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί από σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΗΝ CEPAL ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ

Προσυγκέντρωση στις 11:30 π.μ στον σταθμό φιξ (πεζόδρομο Κουκακίου)

Η επίθεση στο εισόδημα μας, στα δικαιώματα μας, και  τώρα στα ίδια μας τα σπίτια, με τα κοράκια των τραπεζών να περιμένουν στην γωνιά να αρπάξουν ότι  έχει μείνει από την περιουσία των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων που αποκτήθηκε με κόπο και πληρώθηκε με αίμα δύο και τρείς φορές  στις τράπεζες, μας φέρνει στον μοναδικό δρόμο της αντεπίθεσης.

Συνάδελφοι προσοχή, κάθε σπίτι που χάνεται βάζει σε κίνδυνο και τα δικά μας σπίτια, μιας και είναι προαπαιτούμενο για την  <<εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος>>, να λάβουμε την πολυπόθητη <<επενδυτική βαθμίδα>> να ρίξουν τα δισεκατομμύρια στους μονοπωλιακούς ομίλους από το λεγόμενο <<ταμείο ανάκαμψης>>

Μόνο η μαζική συμμετοχή στα σωματεία και η οργανωμένη πάλη έχει δείξει πως μπορεί να αποκρούσει την αδικία, που όταν γίνεται νόμος τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον.

Απαιτούμε:

Την αναστολή όλων των πλειστηριασμών, την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας, κούρεμα χρεών, διαγραφή τόκων και πανωτοκίων, ρυθμίσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες με βάση τα σημερινά εισοδήματα των οφειλετών.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος                                                                            ο Γεν.Γραμματέας

Χαραλαμπίδης Γιώργος                                                            Φλώκος Δημήτρης